60 dagar returrätt | Fri retur och byte 🌼


Hållningskorrigerande kläder för kvinnor

 

Hållningskorrigerande kläder


Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen och lindra smärtor och spänningar i kroppen. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att du väljer kläder i rätt storlek för att uppnå optimal effekt.
 

 

Vem kan använda produkterna?


Hållningskorrigerande kläder kan användas av alla människor. Kläderna är särskilt utformade för att minska ömhet och spänningar, men används också av elitidrottsutövare över hela världen för att förbättra prestationer och minska risken för skador. Lider du av en idrottsskada eller har du en medicinsk åkomma (t.ex. diskbråck, skolios eller vingscapula) rekommenderar vi alltid att du talar med din läkare eller fysioterapeut innan du använder hållningskorrigerande kläder.

 

Vi hjälper gärna till att hitta rätt produkt


Skillnaden mellan Posture Shirt 2.0 och Posture Shirt Zipper 2.0 ligger i dragkedjan som Zipper-modellen har. Dragkedjan hjälper dem som har problem att lyfta armarna över huvudet eller svårt att klä på sig tighta kläder. Vår InterActive Bra erbjuder också ett bra stöd i vardagen, de finns i färgerna nude, blå, vit och svart.

SpinalQ Pro och MyLign Pro finns till för dem som har stora problem med ryggen. Dessa produkter stödjer den nedre delen av ryggen på bästa sätt. Gel Lign är inläggen som hjälper dig i vardagen men fungerar perfekt till längre promenader. Steppie balansbräda håller dig aktiv och ser till att du inte står still i samma position hela arbetsdagen.
 

 

✓ NU: Spara 25% på Hållningssele