Läs mer

Läs mer

60 dagar returrätt | Fri retur och byte 🌼


Hållningssele

Enhetspris för 1 st. € 29,00 € 39,00

Enhetspris för 2 st. € 25,00 € 39,00

60 dagars full returrätt

Gratis frakt vid köp över 59 €

Fri retur och byte

Uppnå en bättre hållning med denna hållningssele från Anodyne®.


Storlekstabell

Vårt hållningssele är unisex och storleksanpassat. Det är lämpligt för personer mellan 45 och 100 kg.

Lagerstatus: På lager
st.
  • Fri retur och byte
  • 100% kundnöjdhetsgaranti och 60 dagar fri returrätt
  • Prova innan du betalar – välj Klarna

Fördelar

  • Ökad stabilitet och fokus på hållningen

  • Ger avlastning i vardagen

  • Otroligt lätt att ta på och av

  • Kan användas till vardag och på jobbet

 
Uppnå en bättre hållning med hållningsselet från Anodyne®, som passar både kvinnor och män. Hållningsseleet är tillverkat av lätta material och kan smidigt och enkelt justeras efter behov med två smarta kardborreband. Hållningsseleet förbättrar hållning genom att förhindra att axlarna faller framåt. Detta lindrar ryggen och hjälper dig med att minska spänningar och obehag. Hållningsseleet är perfekt för användning en kort stund åt gången - till exempel när du sitter vid skrivbordet, går en promenad eller lagar mat.

 
Material: Neopren

Kundservice

Kontakta oss på telefon +358 - 942 411 137 eller info@anodyne.fi, om du har frågor om storlekar, pris eller annat.

Tveka inte att ta kontakt. Vi är redo att hjälpa dig på följande öppetider:

Man-tors: 11.00-16.00

Fre: 11.00-15.00

Nöjdhetsgaranti

Hos Anodyne® erbjuder vi alltid en 100% kundnöjdhetsgaranti och 60 dagars full returpolicy. Detta innebär att du inom 60 dagar fritt kan testa och testa din produkt och kontrollera om den uppfyller dina förväntningar. Vi bifogar en gratis returlabel i alla leveranser, så det är enkelt och enkelt att returnera paket till oss. Det är vårt mål att du blir 100% nöjd.

Prova den i 60 dagar

Om du är osäker på om Anodynes hållningssele är en produkt för dig, kom ihåg att vi på Anodyne erbjuder en 100% tillfredsställelsesgaranti, som inkluderar fri returfrakt. Du har hela 60 dagar på dig att testa vår produkt. Använd gärna hållningssele i alla dagliga aktiviteter för att se till att det är rätt produkt för dig. Om den inte uppfyller förväntningarna, och du inte kännder dig nöjd, kan du enkelt skicka tillbaka.

Användning

Anodyne® Hållningssele kan användas när som helst och var som helst. Du har full rörelsefrihet i hållningsselet. Vi rekommenderar att du bara använder hållningssele en kort stund åt gången och att det inte ersätter regelbunden träning och träning. Det är ett verktyg som måste lära kroppen att minnas den goda hållningen helt av sig själv.

✓ NU: Spara 25% på Hållningssele